The Peak Hotel

  Turecko, Istanbul

The Peak Hotel

    Turecko, Istanbul
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Umístění

- poloha: hotel se nachází v jedné z nejstarších čtvrtí v Istanbulu, Beyoglu (Pera), 200 metrů od muzea Pera, 3 minuty pěšky od restaurací a barů v trendy čtvrti Asmalimescit a 250 metrů od Galatské věže
-vzdálenost od letiště: cca 22km od Atatürkovo mezinárodního letiště, od mezinárodní letiště Sabiha Gökçen pak cca 48 km.

Vybavení a služby

- nonstop recepce, SPA centrum( za poplatek), 2 restaurace, WIFI

Ubytování

-celkový počet pokojů: 147
- základní vybavení: klimatizace, koupelna, vysoušeč vlasů, SAT LCD TV, WIFI, bezpečnostní schránka, minibar, telefon
-kategorie pokojů: *Comfort

Stravování

-v ceně: snídaně

Kapacita pokojů

Max. obsazenost: 3 dosp.os. či 2 dosp.os + 1dítě vě věku 2 - 12let.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

The Peak Hotel ****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 964 189
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-the-peak-hotel-istanbul-a-okolie-turecko-z964189/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií