Hotel La Tikehau Beach Resort Pearl Resorts

  Francúzsko, Francúzska Polynézia, Tikehau Atol

Tikehau Pearl Beach Resort

    Francúzsko, Francúzska Polynézia, Tikehau Atol
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Program zájazdu:
1. deň ODLET Z PRAHY (VIEDNE)
Odbavenie na letisku 2 hodiny pred odletom.
2. deň TAHITI - MANIHI
Prílet na Tahiti do hlavného mesta Papeete, uvítanie na letisku a transfer na vnútroštátne letisko. Prelet na atol Manihi s leteckou spoločnosťou Air Tahiti. Transfer do hotela, ubytovanie. Voľno.
3. - 7. deň MANIHI
Raňajky. Pobyt na atole Manihi. Voľno na kúpanie, opaľovanie či šnorchlovanie. Možnosti absolvovania fakultatívnych výletov okolo ostrova spojených s piknikom, či výletov na šnorchlovanie.
8. deň PRÍLET DO PAPEETE
Raňajky. Transfer na letisko a prelet späť na ostrov Tahiti. Transfer do hotela, ubytovanie. Voľno na prehliadku hlavného mesta Papeete.
9. deň ODLET DO PRAHY
Raňajky. Transfer na letisko, odlet do Prahy.
10. deň PRÍLET DO PRAHY (VIEDNE)
Popis hotelu Tikehau Pearl Beach Resort **** 4*
Popis

Pokojný hotel na malom atole Tikehau stranou od más turistov, Vzdialenosť k letisku 2 km, vzdialenosť k prístavisku 15 km.

Vybavenie

 reštaurácia, bar, turistické centrum, zmenáreň, business centrum, obchod so suvenírmi, bazén, wellness

Zábava a šport

vodné športy (kajaky, vybavenie na šnorchlovanie), požičovňa bicyklov, tanečné a hudobné predstavenia (niektoré dni), potápačské centrum (za poplatok)

Stravovanie

raňajky formou bufetu, polpenzia / plná penzia za príplatok

Vybavenie izieb

 kúpeľňa so sprchou a WC, vana (len niektoré izby), ventilátor, klimatizácia, trezor, kávovar, TV / Satelit, DVD, CD / rádio (len niektoré izby), minibar, fén, telefón, wi-fi internet

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

La Tikehau Beach Resort Pearl Resorts ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 687 205
Dnes 8–16 h

Lokalita

Francúzsko

Francúzsko je okrem Ruska najväčšou európskou krajinou, ktorej súčasť tvorí aj známy ostrov Korzika. Okrem pevninskej časti patria ku krajine aj magické ostrovy Martinik, Réunion alebo súostrovie Francúzska Polynézia. Hlavným mestom je Paríž, romantické mesto plné života a umeleckých zážitkov. Vďaka značnej rozľahlosti francúzskeho územia tu taktiež nájdete zasnežené vrcholy Pyrenejí a Álp, ktoré sú vychýreným rajom pre lyžiarov, rovnako ako aj čarovné Azúrové pobrežie na juhu krajiny. Každý kút tejto osobitej krajiny vám umožní prežiť jedinečné okamihy. Francúzsko je taktiež rajom eurovíkendov a poznávacích zájazdov. Veľmi populárne sú historické pamiatky svetového formátu rozosiate po celej krajine od Normandie až po Azúrové pobrežie. Francúzsko je svetovo najvychýrenejšou vinárskou krajinou, ktorá sa preslávila aj vďaka cyklistike.

Francúzsko - viac informácií