Hotel Tn Margarita Maris

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Sveti Filip i Jakov

Margarita Maris

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Sveti Filip i Jakov
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Stredisko

Sv. Filip i Jakov, malebné mestečko, vzdialené asi 2 km od mesta Biograd na Moru, sa rozprestiera na pobreží Pašmanského zálivu. Sv. Filip i Jakov je pravou perlou Zadarskej riviéry, ktorá sa pýši množstvom skrytých a tichých zátok. Atraktívnosť prostredia zvyšuje aj blízkosť súostrovia Kornati. Pre dovolenkárov, ktorí obľubujú rušný nočný život odporúčame prechádzku do centra mesta Biograd na Moru.

Poloha

komplex sa nachádza v mestečku Sv. Filip i Jakov, je vzdialený od štrkovo-piesočnatej pláže cca 250 m. Vzdialenosť z Košíc cez Maďarsko je 925 km.

POPIS

obľúbený ubytovací komplex situovaný v parku plnom zelene, je zaradený v našej ponuke už dlhé roky. Našimi klientmi veľmi vyhľadávaný, vhodný pre všetky vekové kategórie.

VYBAVENIE A ĎALŠIE SLUŽBY

recepcia, detské ihrisko s pieskoviskom, tenisový kurt, multifunkčné ihrisko, záhrada. Parkovisko je pred centrálnou recepciou, resp. v areáli komplexu Margarita Maris zadarmo. Pobyt s domácim zvieraťom je za poplatok 5,-€/ deň, platí sa na mieste.

UBYTOVANIE
Typy izieb:

klimatizované štúdiá majú jednu miestnosť pre 2 alebo 3 dospelé osoby alebo 2 dospelé osoby a 2 deti (tretie lôžko je rozťahovací gauč, preto je potrebné zvážiť komfort pri ubytovaní 2 detí).

Vybavenie:

klimatizácia, kúpeľňa, sociálne zariadenie, SAT TV, kompletne vybavená kuchynka, chladnička, dvojplatnička, balkón alebo terasa. Detská postieľka za príplatok 5,-€/ deň, platí sa na mieste.

STRAVOVANIE
bez stravy.
PLÁŽ

prevažne štrková, menší úsek piesočnatej pláže. Slnečníky a ležadlá sú na pláži za poplatok.

INTERNET

Wi-Fi pripojenie na recepcii alebo terase je zadarmo.

ŠPORT A ZÁBAVA

v areáli detské ihrisko s preliezačkami a pieskoviskom, multifunkčné ihrisko (futbal, basketbal, volejbal), vodné športy na pláži, požičovňa vodných bicyklov a člnov, reštaurácie, kaviarne, cukrárne, tanečné terasy v mestečku, nočná zábava v Biograde na Moru (vzdialený cca 2 km), fakultatívne výlety. Počas hlavnej turistickej sezóny kultúrne leto – denne folklórne, hudobno-spevácke a divadelne programy v mestečku sv. Filip i Jakov. Nový Funpark pre deti v neďalekom Biograde na moru

OFICIÁLNE HODNOTENIE***

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Tn Margarita Maris ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 130 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 358 607
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-margarita-maris-severna-dalmacia-chorvatsko-z1358607/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií