Hotel Tropical Islands Resort

  Nemecko, Berlín

Tropical Island Berlín

  Nemecko, Berlín
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
rychly popis
doprava

autobusová

program

1. deň – odchod zo Slovenska v skorých ranných hodinách do Nemecka, príchod do Berlína. Krátka prehliadka centra mesta so sprievodcom. Návšteva zámku Charlottenburg známeho svojou prekrásnou záhradou a pokiaľ počasie dovolí presun loďou na ostrov Pfaueninsel, kde sa nachádza pôvabný biely zámok, ktorý je súčasťou svetového dedičstva UNESCO a je obklopený parkom a záhradami. Vo večerných hodinách ubytovanie a nocľah.

2. deň – po raňajkách presun do Tropical Island parku v mestečku Krausnick. Celodenný pobyt v parku, ktorý bol vybudovaný malajskou spoločnosťou Tanjong. Hala mala slúžiť na výrobu vzducholodí. Miesto toho ju premenili na tropický raj s pralesom, piesočnatými plážami, lagúnou a morom (veľký bazén). Sú tu aj vírivky, vodopády, sauny, tobogany a ďalšie atrakcie. Klienti, ktorí nemajú záujem o návštevu parku, absolvujú celodennú prehliadku Berlína so sprievodcom. Vo večerných hodinách ubytovanie a nocľah.

3. deň – raňajky, prehliadka prekrásneho kráľovského zámku s parkom Pillnitz a rozprávkového zámku Moritzburg, ktorý sa objavil aj v rozprávke Tři oříšky pro Popelku. Pôvodne zámok slúžil ako lovecký a bol založený saským kniežaťom Moritzom. Zámok stojí uprostred rybníka. Zaujímavá je miestnosť z peria – Federzimmer s posteľou a doplnkami zdobenými s perím. Pokračovanie v ceste na Slovensko, príchod v neskorých večerných hodinách.

typ stravy

raňajky

dni

3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Tropical Islands Resort ***

0220 665 410 Číslo zájazdu: 557 988
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-tropical-island-berlin-berlin-nemecko-z557988/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).