Hotel Vila Fanika

Chorvátsko, Kvarner, Novi Vinodolski

vila FANIKA - apartmány

    Chorvátsko, Kvarner, Novi Vinodolski
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha a vybavenie

v tichšej časti mesta asi 200 m od centra, 200 m. Pri vile je záhrada s možnosťou prípravy jedál na grile, parkovanie pri dome – bezplatne.

Ubytovanie

apartmány majú kompletne vybavený kuchynský a jedálenský kút v obývacej miestnosti, sprchu, WC, balkón alebo terasu, bezplatné WiFi, klimatizácia – za príplatok. Typy apt.: A2 (+1) pre 2 – 3 osoby, 2-lôžková spálňa (možno pridať 1 prístelku – za príplatok), kuchyňa, terasa; A4 (+1) pre 4 – 5 osôb, dve 2-lôžkové spálne, obývacia miestnosť s gaučom (ako prístelka – za príplatok), balkón.

Stravovanie

individuálne.

Šport a zábava

možnosť športového vyžitia a zábavy priamo v meste.

Pláž

pieskovo-štrková pláž, vzdialená asi 200 m.

Možný príplatok (na mieste)
  • klimatizácia 35 €/A2, 42 €/A4
Poznámka
  • pobyt možný na ľubovoľný počet nocí, s nástupom alebo odchodom v sobotu

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 267 257
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií