Hotel Vila Julija

  Chorvátsko, Kvarner, Crikvenica

Vila JULIJA

    Chorvátsko, Crikvenica, Kvarner
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

Vila situovaná 130 m od mora, 100 m od obchodu, 800 m od centra Crikvenice

Vybavenie

k dispozícii sú apartmány pre 2, 3,4, 5 osôb. Väčšina apartmnov je klimatizovaná, doplatok za klimu je na mieste 5€. Klimatizovaný apartmán je potrebné vyžiadať pri objednávke. Vo dvore gril, parkovanie. Pes povolený. Povinný prihlasovací poplatok pri nástupe 7 € osoba/pobyt.

Ubytovanie

S2: štúdio, v jednej miestnosti sa nachádzajú 2 lôžka, kuchynský kút a jedálenská časť, kúpeľňa, balkón. Bez klimatizácie. APT2 a APT2+1 majú jednu 2-lôžkovú spálňu a obývaciu kuchyňu s 1 prístelkou. Kúpeľňa, balkón alebo terasa. APT2+2 majú jednu 2-lôžkovú spálňu a obývaciu kuchyňu s 2 prístelkami. Kúpeľňa, balkón alebo terasa. APT4 a APT5 má dve spálne, obývačku s kompletne vybavenou kuchyňou, možnosť prístelky, kúpeľňu, WC, balkón. Dieťa do 2 rokov bez lôžka platí povinný poplatok 4€/noc (v CK).

Stravovanie

bez stravy

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 057 864
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií