Hotel Vila Jadranka

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Drvenik

Vila Jadranka

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Drvenik
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Krátky popis
O ubytovaní

Poloha: vedľa hotela Hani, pri kamienkovej pláži lemovanej borovicami, ktorú od vily delí len pobrežná promenáda.
Popis: k dispozícii sú štúdiá typ 1/2, 1/3 a apartmán typ 1/2+2. Štúdiá a apartmán sú klimatizované, majú TV, Wi-Fi a priestranné balkóny. Parkovanie auta je zabezpečené cca 220 m od domu (zdarma).
Ubytovanie:
Štúdio 1/2 – dvojlôžková izba s kuchynským kútom, kúpeľňa (sprcha a WC). Dve štúdiá sú na 1. poschodí a jedno na 2. poschodí.
Štúdio 1/3 – trojlôžková izba s kuchynským kútom, kúpeľňa (sprcha a WC). Jedno štúdio je na 1. poschodí a jedno na 2. poschodí.
Apt. 1/2+2 – dvojlôžková spálňa, kuchyňa s rozkladacím gaučom (možnosť spania pre dve osoby), 2x kúpeľňa (sprcha a WC). Apartmán je na 2. poschodí
Stravovanie:
vlastné.
Šport: za poplatok - vodné športy (požičovňa skútrov, šlapadiel, banánov, kajakov), požičovňa bicyklov - z Drveniku vedie cyklotrasa až do Gradacu.

Hodnotenia
Doplňujúce informácie

Možnosť zabezpečenia aj autobusovej dopravy, viac info žiadajte v CK.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Jadranka **
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 20 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 308 562
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií