Hotel Villa Natali

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd na Moru

Villa Natali

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Biograd na Moru
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Info

check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Poloha

Biograd je prístavné mesto ležiace na brehu Jardanu 28 kilometrov juhovýchodne od Zadaru. V sezóne poteší počúvanie ľudovej chorvátskej hudby. Vďaka výbornému kúpanie, kamienkovým plážam a rušnému kultúrnemu a spoločenskému životu je oblati vyhľadávaná turistami z celej Európy. Villa Natali sa nachádza v pokojnom prostredí v obľúbenom letovisku Biograd na Moru. Villa leží asi 350 m od pláže a asi 20 m od centra letoviska. Vo letovisku sú rôzne obchodíky (najbližší asi 20 m od vily), kaviarničky a pizzerie.

Vybavenie

Hosťom je k dispozícii parkovisko. Súčasťou apartmánu je kuchynka s príslušenstvom as jedálenským kútom a TV/SAT, klimatizácia (na vyžiadanie za poplatok), WIFI pripojenie. Na pláži je bazén s morskou vodou a ďalšie športové aktivity.

Ubytovanie

Villa ponúka príjemné ubytovanie apartmánového štýlu. Ubytovanie je zabezpečené vo 4-lôžkových apartmánoch typu TRILO. Bližší popis apartmánov nájdete nižšie v popise ubytovacích jednotiek.

Stravovanie

Vlastné, možnosť využitia ponuky miestnych reštaurácií.

Šport

Športové ihrisko, aqua tobogán, bazén s morskou vodou, vodné lyžovanie, potápanie, požičovňa vodných skútrov a lodiek, windsurfing, beach volejbal, tenisové kurty, cyklostezky. V mestečku prístav, vinárne, kaviarne, diskotéky, bohatý spoločenský nočný život.Pre deti: skákadlá, pieskovisko, ihrisko na plážové športy.

Tipy

Národný park Paklenica: centrum NP tvoria dva mohutné kaňony. Od seba sú oddelené náhornou plošinou vysokou 500 m. Zadar: 'malý chorvátsky Rím' - aj takto sa hovorí Zadaru, mestu, ktoré sa pýši bohatstvom svojich pamiatok. Výlet na lodi s fishpiknikom: poldenný alebo celodenný výlet loďou pozdĺž pobrežia alebo na okolité ostrovy, spojené s ochutnávkou miestnych špecialít.

Pláž

Okruhliaková: vzdialená asi 350 metrov od vily. Pozvoľný prístup do mora.

Mora

asi 350 m od vily.

Vzdialenosť od centra (metre)

150

Ďalšie informácie

Možný pobyt s domácim miláčikom (na vyžiadanie za poplatok).

TRILO 4

Obsadenosť 4 až 5 osôb, dve 2-lôžkové spálne, obývacia izba s možnosťou prístelky s kuch. kútom, vlastné sociálne zariadenie, TV/SAT, klimatizácia, balkón.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 842 785
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií