Hotel Villa Perla

  Čierna Hora, Bar

Villa Perla

    Čierna Hora, Bar
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Info

Check in: po 13:00/Check out: pred 10:00

Poloha

Villa Perla sa nachádza na krásnom pobreží Jadranského mora v oblasti Bar v Čiernej Hore a je postavená v tradičnom stredozemnom architektonickom štýle, zariadena elegantným nábytkom a ponúka úžasný výhľad na more a západ Slnka. V pozadí sa rozkladajú mohutné hory, a tiež polia, olivové háje či silno voňajúce borovicové lesy. Skrátka táto čiernohorská vila ponúka nádherný a upokojujúci útek z každodenného hektického života. Určite Vás milo prekvapí jej moderný súčasný dizajn a pritom na Vás bude svojou rodinnou atmosférou pôsobiť ako miesto vhodné pre relaxáciu.

Vybavenie

Terasy pri všetkých apartmánov, elegantné vnútorné vybavenie, súkromná pláž. Parkovanie priamo pri vile. Obchod je vzdialený asi 100 m, reštaurácia asi 200 m.

Ubytovanie

Villa Perla ponúka ubytovanie v 2 až 6ti lôžkových apartmánov s pekným nábytkom. Všetky izby disponujú terasou, TV, klimatizáciou, kuchynským kútom (s chladničkou a dvojplotýnkovým varičom) a kúpeľňou so sociálnym zariadením. K ďalšiemu vybaveniu patrí aj rýchlovarná kanvica, posteľná bielizeň a uteráky.

Stravovanie

Vlastné.

Šport

Športového vyžitia je možné využiť pri návšteve verejné pláže Utjeha, ktorá je vzdialená asi len 5 minút chôdze od vily a je dlhá asi 800 metrov. Môžete tu vyskúšať vodné lyžovanie, paragliding, plavbu na lodičkách alebo si zahrať plážový futbal či volejbal.

Tipy

Ako tip na výlet môžeme odporučiť asi 6 km vzdialené stredoveké mestečko Stari Bar. Prvá zmienka o ňom pochádza už z 9. storočia. Dnes slúži ako kultúrne centrum s dobre zachovanými zvyškami starých veží, ulíc a mestských hradieb, dominantou je katedrála svätého Juraja a kostol svätého Mikuláša pochádzajúci z 12. a 14. storočia. Okrem kultúrnych pamiatok tu nájdete tiež veľké množstvo olivovníkov.

Pláž

Okruhliaková: verejná pláž Utjeha vzdialená asi 5 min. chôdze od apartmánu, Betónové panely: súkromná pláž priamo pri vile

Mora

asi 20 m od vily

Vzdialenosť od centra (metre)

asi 6000

MONO 2

Obsadenosť 2 osoby, 2-lôžkové štúdio s TV, klimatizáciou, kuchynským kútom (elektrická dvojplatnička, chladnička), kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC, terasa.

MONO 3

Obsadenosť 3 osoby, 3-lôžkové štúdio (1 dvojlôžko a 1 samostatná posteľ) s TV, klimatizáciou, kuchynským kútom (elektrická dvojplatnička, chladnička), kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC, terasa.

MONO 4

Obsadenosť 4 osoby, 4-lôžkové štúdio (1 dvojlôžko a 2 samostatné postele alebo 2x dvojlôžko) s TV, klimatizáciou, kuchynským kútom (elektrická dvojplatnička, chladnička), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, terasa.

BILO 4

7Obsadenosť 4 osoby, 4-lôžkový apartmán (1 spálňa s dvojlôžkom a obývacia izba s vyťahovacím dvojlôžkom) s TV, klimatizáciou, kuchynským kútom (elektrická dvojplatnička, chladnička), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, terasa.

TRILO 5

Obsadenosť 6 osôb, 6-lôžkový apartmán (2 spálne s dvojlôžkom, obývacia izba s vyťahovacím lôžkom), TV, klimatizácia, kuchynský kút (elektrická dvojplatnička, chladnička), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, terasa.

TRILO 6

Obsadenosť 6 osôb, 6-lôžkový apartmán (1 spálňa s dvomi dvojlôžkami + 2. spálňa s 2x dvojlôžkom) s TV, klimatizáciou, kuchynským kútom (elektrická dvojplatnička, chladnička), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, terasa.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Villa Perla ***
Typ pláže: kamenistá
Vzdialenosť od pláže: 150 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 580 009
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-villa-perla-barska-riviera-cierna-hora-z580009/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Čierna Hora

Čierna Hora je menší štát ležiaci pri Jadranskom mori. Väčšina územia je hornatá s vrcholmi presahujúcimi aj 2500 metrov nadmorskej výšky. Pobrežie je dlhé takmer 300 km a tvoria ho piesočnaté a štrkové pláže, kúzelné zálivy a mohutné útesy. Malebnú krajinu dotvárajú dedinky, historické pamiatky, starobylé mestá i moderné prímorské letoviská. Krásy Čiernej Hory sú podobné tým chorvátskym. Veľkou výhodou je však menej rozvinutý turistický ruch a pokojnejšie prostredie. V Čiernej Hore je tiež oveľa viac piesočnatých pláží a miestne destinácie sú letecky oveľa lepšie dostupné. Pobrežie Čiernej Hory je veľmi obľúbené kvôli možnosti potápania, plachtenia a vykonávania všetkých možných vodných športov. Prírodné podmienky krajiny sú veľmi vzácne, menej obývané časti Balkánskeho polostrova všeobecne zaručujú pozoruhodnú faunu a flóru.

Čierna Hora - viac informácií