Villa Pero Apartmány

  Chorvátsko, Čiovo, Okrug Gornji

Vila PERO

    Chorvátsko, Čiovo, Chorvátské ostrovy, Okrug Gornji
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

Nová vila situovaná v malebnom letovisku Trogir - Okrug Gornji, vzdialená 3 km od centra Trogiru. 180 m od pláže, 200 m od obchodu, 150 m od reštaurácie.

Vybavenie

Ubytovanie je v 4-lôžkových apartmánoch s TV SAT, klimatizácia v cene. Parkovisko pred domom. K dispozícií gril.

Ubytovanie

APT 2+2 majú 2-lôžkovú spálňu, obývaciu izbu s 2 lôžkami, samostatnú kuchyňu, balkón s výhľadom na more. APT 4 - má 2 samostatné spálne, kuchyňu, kúpeľňu. Apartmán na poschodí má balkón s výhľadom na more, apartmán situovaný na prízemí má vonkajšie sedenie na záhradnej terase.

Stravovanie

bez stravy, možnosť doobjednať polpenziu. Strava sa podáva v reštaurácií vzdialenej 300m.

Popis zľavy

Dieťa do 4. rokov zdarma.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Villa Pero Apartmány ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 350 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 669 240
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-vila-pero-ostrov-ciovo-chorvatsko-z1669240/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií