Hotel Villa Sunny

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Bibinje

Villa Sunny

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Bibinje
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Dom je priamo pri pláži v mestečku Bibinje, kde je banka, zmenáreň, pošta, lekáreň, niekoľko obchodov s potravinami, reštaurácie, kaviarne a bary. Medzi domom a plážou nie je žiadna cesta pre autá, len pešia promenáda, na ktorú sa priamo vychádza zo záhrady domu. Cca 7 km severne od historické mesta Zadar, vhodné na výlet.

Vybavenie

Celkom 3 apartmány (3 poschodia, každý apartmán na jednom poschodí), všetky apartmány majú vybavený kuchynský kút, denná miestnosť s jedálenským stolom, balkón alebo terasa s posedením, vo dvore gril a hojdačka pre deti.

Izby

AP2 typ A: na prízemí, 2 oddelené spálne, kúpeľňa/WC, TV/sat., denná miestnosť s prístelkou vo forme rozkladacieho gauča, vybavený kuchynský kút (chladnička/mraznička, riad), priestranná terasa, bez klimatizácie. AP2 typ B: 1. poschodie, 2 oddelené spálne, kúpeľňa/WC (prístupná cez chodbu), TV/sat., denná miestnosť s prístelkou vo forme rozkladacieho gauča, vybavený kuchynský kút (chladnička/mraznička, riad), klimatizácia, balkón stranou k moru. AP2 typ C: 2. poschodie, 2 oddelené spálne, kúpeľňa/WC (prístupná cez chodbu), TV/sat., denná miestnosť s prístelkou vo forme rozkladacieho gauča, vybavený kuchynský kút (chladnička/mraznička, riad), klimatizácia, balkón s čiastočným výhľadom na more.

Zábava

Gril vo dvore, priestranná oplotená záhrada.

Stravovanie

Bez stravovania.

Pláž

Kamienková pláž Bralići s pozvoľným vstupom do mora priamo pred domom. Ležadlá na pláž zadarmo (2 ks/apartmán). Cca 350m severne piesočnato-kamienková pláž v zátoke Lipauska.

Pre deti

Detská postieľka za poplatok 5 EUR/deň (na vyžiadanie), detské preliezačky.

Extra služby

Parkovanie pre 1 auto/apt. zadarmo. Pobyt domácich maznáčikov nie je povolený. Kotvisko zadarmo.

Internet

Zadarmo: WiFi vo dvore.

Platobné karty

VISA, EC/MC, AMEX, Diners Club.

Maximálna obsadenosť

Apartmán, 2 spálne (AP2A/AP2B/AP2C): 5 dospelých a 1 dieťa / 5 dospelých Dieťa do 12 rokov

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 082 067
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií