Hotel Ville Rivijera

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Vodice

Hotel VILLE RIVIJERA

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Šibenik, Vodice
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

Situované v borovicovom háji pri hoteli Imperial, 1 km od centra mesta Vodice. Pláž je priamo pred hotelom cca 500 m dlhá, štrkovo piesková s pozvoľným vstupom do mora a s betónovými platňami. Depandansy cca 100 m od pláže.

Vybavenie

Ubytovanie je v depandansoch hotela Imperial. Tvorí ich 5 poschodových viliek, každá má izby pre 2 - 3 osoby. V hoteli Imperial je k dispozícii hotelová klimatizovaná reštaurácia, ďalšia reštaurácia s barom, reštaurácia á la carte, aperitív bar, TV miestnosť, kongresové sály, predajňa so suvenírmi, v letných mesiacoch piváreň na terase na prízemí hotela, hudobné a zábavné večery na terase hotelovej reštaurácie. Hotel má vonkajší vyhrievaný bazén s morskou vodou, terasou a snack barom s občerstvením, detský bazén, saunu, fitnes, masážne štúdio, kadernícky salón. Pre deti je tu detské ihrisko. Na pláži snack bar a kokteil bar. K dispozícii sú ležadlá a slnečníky za poplatok. Športové vyžitie: tenisové kurty, minigolf, stolný tenis, vodné športy. Priamo v hoteli je požičovňa bicyklov, hotel je zaradený do európskeho reťazca hotelov vhodného pre cyklistov. V blízkosti hotela sa nachádza potápačský klub so školou potápania.

Ubytovanie

Villa Klara - izby s klimatizáciou: 21 izieb z toho 18 s balkónom, klimatizácia, balkón, kúpeľňa s WC, SAT TV, fén, wifi, minibar. Po rekonštrukcií. Villa Regina - izby s klimatizáciou: 21 izieb, 18 s balkónom, klimatizácia, balkón, kúpeľňa s WC, fén, SAT TV, telefón, minibar. Villa Ana, Marina, Luiza: v každej 21 izieb, 18 s balkónmi, izby s kúpeľňou, WC.

Stravovanie

Polpenzia formou bohatých bufetových stolov v hoteli Imperial.

Poznámka

Detská postieľka 6€, parkovanie 6€/deň.

Popis zľavy

Na prístelke: deti do 12 rokov grátis, 12 - 18 rokov -30%, nad 18 rokov -20% 2. dieťa v izbe na lôžku rodičov 0 - 7 rokov grátis Na pevnom lôžku: 3 - 12 rokov -30% Príplatok na 1-lôžkovú izbu 3.7. - 20.8. 60%, iné termíny 50%

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 334 003
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií