Hotel Voyage Belek Golf & Spa Resort

  Turecko, Belek

Voyage Belek

    Turecko, Belek, Turecká riviéra
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:

Luxusný hotelový rezort rozprestierajúci sa priamo na piesočnatej pláži na ploche 93 500 m2 svojim prepracovaným 24 hodinovým ultra all inclusive programom myslí na všetky vekové kategórie. Tí, ktorí hľadajú nerušený pokoj, majú k dispozícii zóny len pre dospelých a rodiny aj s najmenšími deťmi majú všetko, čo potrebujú - zábavný park, aquapark, detské menu a mnohé iné. Ak túžite po kvalitnej dovolenke, tento rezort je pre Vás tou správnou voľbou.
Poloha:
Hotelový rezort sa rozprestiera priamo na piesočnatej pláži v letovisku Belek, 2 km od jeho samotného centra. Najbližšie golfové ihrisko Montgomerie Golf Course sa nachádza 1 km od hotela a medzinárodné letisko v Antalyi je od hotela vzdialené 35 km.
Vybavenie:
Hlavná budova, 2 vedľajšie bloky a bungalovy, 596 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, reštaurácia pre osoby nad 16 rokov, 8 a´la carte reštaurácií (2x turecká, talianska, čínska, mexická, grécka, rybia, japonská, steakhouse), 15 barov, detská reštaurácia, hlavný bazén, detský bazén, bazén pre osoby nad 16r., 5 lagúna bazénov, 2 lagúna detské bazény, vnútorný bazén, vnútroný detský bazén, aquapark, miniklub (3 - 6r.), midiklub (7 - 9r.), maxiklub (10 - 12r.), teenageklub (13 - 15r.), detské ihrisko, denný a večerný animačný program, večerné show, lunapark, disco, stolný tenis, šípky, boccia, aerobic, yoga, step, bedminton, 2 tenisové kurty, plážový volejbal, minigolf, fitnes, turecké kúpele, parný kúpeľ, sauna, transfer na golfové ihrisko Montgomerie. Za poplatok: SPA, masáže, kaderníctvo, internetová kaviareň, počítačové hry, biliard, bowling, 18-jamkové golfové ihrisko, obchody, osvetlenie tenisového kurtu a lekcie tenisu, doktor, babysitting, práčovňa
Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 v bloku B (32 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., superior izba bungalow (37m2, max. 2+2), rodinná izba v bloku B (52m2, max. 5+0), deluxe izba (32m2, 2+1), štandardná izba v hlavnej budove (32m2, max. 2+2), individuálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa, sušič na vlasy, telefón, TV, minibar, župan, papuče, WiFi, trezor, set na čaj a kávu, balkón, detská postieľka na vyžiadanie.
Stravovanie:
24 hod. ultra all inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 – 11:00, obedy 12:30 – 14:30, večere 19:00 – 21:30, gozleme 11:00 – 16:00, snack 12:30 – 16:30, cukráreň 11:00 – 18:00, detské menu, 24 hod. občerstvenie, zmrzlina 10:30 – 18:00, a´la carte reštaurácie (mexická, turecká, grécka, rybia, čínska – 1x vstup za pobyt vstup zdarma do každej reštaurácie, rezervácia nutná vopred), lobby bar 24hod., miestne a niektoré importované nealkoholické a alkoholické nápoje. Za poplatok: a´la carte reštaurácie, fľaškové nápoje. Presný rozpis ultra all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.
Pláž:
Priamo pred hotelom sa nachádza súkromná piesočnatá pláž s 2 mólami, rozdelená na rodinnú časť a časť len pre dospelých. Kompletne je vybavená plážovým servisom ako sú ležadlá, slnečníky, matrace, plážové osušky, plážový bar (10:00 – 19:00) zdarma. Počas pobytu je možné využiť širokú ponuku motorových vodných športov za poplatok. Kanoe a vodné bicykle sú v rámci ultra all inclusive zdarma.

Voyage Belek Golf & Spa

Základná cena zahŕňa

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Piešťany - Antalya - Piešťany, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Bratislava - Antalya - Bratislava, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Košice - Antalya - Košice, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (ak sú vyžadované)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČO 46915206.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Voyage Belek *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Belek, Belek
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Voyage Belek Golf & Spa Resort *****
Typ pláže: mólo, piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 064 040
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-voyage-belek-belek-turecko-z2064040/1303420755/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Číslo zájazdu: 2 064 040

Zájazd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
2 297,85 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-5 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 6 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 7-11 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 12 rokov
0
199,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
37,80 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
22,95 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 9 dní
0
51,00 €