Hotel Wahaha Paradise

  Rakúsko, Korutánsko, Feistritz im Rosental

WAHAHA Paradise

  Rakúsko, Korutánsko, Rakúske jazerá, Villach, Feistritz im Rosental, Wörthersee
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Priestranné, tiché stredisko WAHAHA Paradies na ploche asi 45.000 m2 je napojené na malú dedinu.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Feistritz 3 km, Nákupy: Feistritz 3 km, Vlaková stanica: Weizelsdorf 10 km, Letisko: Klagenfurt 30 km, St. Jakob ca. 7 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Sála / Lobby: Hotelový obchod, Internetový kútik: zdarma, WLAN: zdarma, Parkovisko: zdarma, Reštaurácia, Bar, Kaviareň, Terasa, Pivná záhrada, Záhrada, Trávnik.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako doplnková posteľná bielizeň vo všetkých typoch izieb, vaňa / sprcha / WC, kúpací plášť na úver: bezplatne inkl. taška na saunu, papuče na úver: bezplatne, balkón, terasa: prevažne s balkónom alebo terasou, Obývací priestor: alebo jedálenský kút, Pohovka, Telefón, SAT TV, WLAN: zdarma, Všetky ubytovacie jednotky sú komfortne vybavené kuchynským kútom.

typy izieb a apartmány

2-3 lôžkové kúpelňa / WC, Bambus, 30-37 m2, 4 lôžka 2 izby FU, sprcha / WC:, Mangolie, 37-63 m2.

Fitness, wellness

Wellness plocha: ~ 500 m2, deti od 14 rokov. Pod dohľadom dospelej osoby, Parný kúpeľ, panoramatická sauna, Fínska sauna, Bio sauna, Infračervená kabína, Relaxačná miestnosť, Otváracia doba: denne od 14:00 do 21:00 hod., Prírodné kúpalisko s 50 m tratí, Vonkajší bazén, Deti 39;s bazén - kvôli poveternostným podmienkam.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

solárium; Masáže, Otváracie hodiny: na vyžiadanie.

Stravovanie

Polpenzia plus, dôležité raňajky formou bufetu, malé obedové občerstvenie, večera (4 chody): Menü alebo Buffet - podľa výberu šéfkuchára, tematické večery.

Aktivity v cene

Posilňovňa: Použitie od 16 rokov, Tenisový kurt, Ping pong, leto: Minigolf, Volejbalové ihrisko, ihrisko pre malý futbal, Bežecká dráha, vstupná lezecká stena (vyžaduje sa horolezecký zážitok), Výlety so sprievodcom, Prímorské letovisko na Wörthersee (asi 25 km), vrátane Kärnten karty pre pobyty na 7 a viac nocí (für eine Woche).

Deti

Detská postieľka: zdarma, detská vanička, prebaľovacia podložka, detské ihrisko: s hojdačkami, pieskoviskom atď., Starostlivosť o deti: niekoľko dní v týždni, informácie na mieste, vstup do vnútorného a vonkajšieho detského raja, malá zoologická záhrada Hostia majú zľavnený vstup do kúpeľov, atrakcií a pamiatok.

Domáci maznáčikovia

Na vyžiadanie je možné zaplatiť 12, - EUR za deň na mieste bez stravy.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 888 874
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií