Erika Wanderhotel

  Rakúsko, Salzbursko, Wagrain

Wanderhotel Erika

    Rakúsko, Salzburger Sportwelt Amadé, Salzbursko, Ski Amadé, Flachau / Wagrain / Alpendorf, Wagrain
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Ubytování:

hotel rekonstruovaný na podzim 2018 nabízí ubytování ve 39 jedno-, dvoulůžkových a rodinných pokojích standard a apartmánech (pro 2 až 6 os.). Všechny pokoje mají koupelnu (sprcha, toaleta, fén), kabelovou TV, telefon, Wi-Fi, sejf a balkón. 3 apartmány jsou na vyžádání a mají 1 nebo 2 ložnice a kuchyňský kout (indukční sporák s troubou, mikrovlnná trouba, lednička, myčka nádobí, kávovar, varná konvice, základní nádobí).

Vybavení a služby hotelu:

recepce, restaurace, úschovna lyží a kol, wellness, Wi-Fi, parkoviště.

Sport a zábava:

wellness (ohřívací místnost, finská sauna a odpočinková místnost), dětská herna.

Stravování:

soft all inclusive – snídaně formou bohatého bufetu z místních surovin, odpoledne možnost svačiny (15:30-17:00 hod. bez nápojů), večeře servírované (menu o 3 chodech, salátový bufet, zákusky, domácí chléb a pečivo), 1x týdně večer s fondue a selský večer (v neděli).

Vzdálenosti:

centrum střediska Wagrain: 100 m
skiareály Salzburger Sportland (Wagrain): cca 500 a 800 m
skibus: 100 m
Praha: cca 450 km
Brno: cca 500 km

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Erika Wanderhotel ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 654 481
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-wanderhotel-erika-sportwelt-amade-rakusko-z1654481/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií