White Hotel

  Turecko, Fethiye, Ölüdeniz

White Hotel

    Turecko, Dalamán, Egejská riviéra, Fethiye, Ölüdeniz
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Tento obľúbený rodinný hotel sa nachádza iba 5 minút chôdze (450 m) od verejnej štrkovo-pieskovej pláže Oludeniz a iba 12 minút chôdze od najfotografovanejšej lagúny v oblasti, kde je možné dostať sa pohodlne aj kyvadlovou dopravou. Centrum strediska s bohatou ponukou zábavy a nákupných možností je vzdialené len 250 metrov.

Ubytovania

K dispozícii sú: dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky.
Vybavenie izieb zahŕňa: kúpeľňu s WC, sušič vlasov, minibar, trezor, TV, individuálnu klimatizáciu.

Služby hotela

 24-hod. recepcia, wi-fi vo verejných priestoroch, zmenáreň, TV miestnosť, vonkajší bazén, terasa, ležadlá, slnečníky, reštaurácia, bar, snack bar pri bazéne.

Stravovanie

 Možnosti stravovania: raňajky, polpenzia.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

White Hotel ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 792 406
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-white-hotel-dalaman-turecko-z792406/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií