Pension Holzknecht

Rakúsko, Tirolsko, Längenfeld

Apartmány Holzknecht v Längenfeldu

  Rakúsko, Ötztal
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Na toto ubytování platí akce bez rizika".příjemný dům leží cca 3 km od centra Längenfeldu, má klidnou polohu. Venkovní veřejné koupaliště se skluzavkami i lázně Therme Längenfeld jsou cca 2,5 km od domu. Pokud plánujete využívat během své dovolené lanovky, doporučujeme zakoupení karty Ötztal Card (cca 84 Euro/dospělá osoba a 7 dní), se kterou pak můžete využívat lanovky v oblasti, koupaliště a veřejnou dopravu zdarma.

Vybavení

parkoviště, zahrada, kde se můžete opalovat nebo si něco ogrilovat, dětské hřiště.

Ubytování

apartmány pro 2-4 osoby jsou cca 40-45 m2 veliké, mají balkon, předsíň, dvoulůžkovou ložnici a obývací pokoj s gaučem pro 2 osoby, TV-Sat a kuchyňský kout, koupelnu a oddělené WC. V kuchyních je elektrický sporák, kávovar, mikrovlnka, lednička a myčka nádobí.

Tip CK

Pěkné a cenově výhodné ubytování v apartmánech s možností krátkých pobytů.

Slevové akce

v obdobích 26.06.-03.07. a 14.08.-13.09.21 platí akce 7=6.

Poznámky

po celou sezonu minimální počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den, v obdobích 26.06.-03.07. a 14.08.-13.09.21 platí akce 7=6, malý pes je možný bez poplatku.

"

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Pension Holzknecht
Vzdialenosť od zjazdovky: 16000 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 254 483
Dnes 8–17 h

Lokalita

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií