Apolamare Hotel Elinotel

  Grécko, Chalkidiki, Hanioti

Apolamare

    Grécko, Chalkidiki, Olympská riviéra, Hanioti
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

V pokojnom letovisku Hanioti, neďaleko jeho centra s obchodmi, barmi a reštauráciami. Zastávka autobusu 200 m od hotela.

Vybavenie

86 izieb. Recepcia, reštaurácia, nočný klub, služby práčovne za poplatok. Vonku terasa s bazénom, ležadlá a slnečníky zadarmo, osušky za vratnú zálohu, bar pri bazéne.

Izby

DRGV: kúpeľňa/WC (sušič vlasov), individuálna klimatizácia, TV/sat, telefón, trezor, minibar, balkón alebo terasa s výhľadom do záhrady.
DRSV: pozri DRGV, výhľad na more.
DRGVS: pozri DRGV, priestrannejšia, sofa. DRSVS: pozri DRGVS, výhľad na more. FRGV: pozri DRGV, priestrannejšia, obývacia časť s dvoma sofa oddelená od spálne posuvnými dverami.
FRSV: pozri FRGV, výhľad na more.

Zábava

Večerné programy, nočný klub.

Stravovanie

Raňajky a večere formou bufetu. Možnosť dokúpenia plnej penzie formou bufetu alebo programu all inclusive (pozri popis all inclusive). Možnosť raňajok na izbu za poplatok.

Pláž

Piesočnato-kamienková pláž priamo pri hoteli, ležadlá a slnečníky na pláži zadarmo.

Program all inclusive

raňajky formou bufetu (07.00 – 10.15 h.) obed formou bufetu (12.30 – 14.00 h.) večera formou bufetu (19.30 – 21.30 h.) sandviče počas dňa (10.00 – 19.00 h.) popoludňajšia káva/čaj, zákusky (15.00 – 18.00h.) miestnej nealkholické a alkoholické nápoje (9.00 – 23.00 h.) denne dopĺňaný minibar na izbe (nealkoholické nápoje, voda, pivo, víno)

Pre deti

Detský bazén, miniklub (4 – 12 rokov), detská postieľka zadarmo (na vyžiadanie).

Wellnes

Za poplatok: masáže a kozmetické procedúry.

Internet

Zadarmo: WiFI vo verejných priestoroch a na izbách.
Za poplatok: možnosť zapožičania tabletu.

Maximálna obsadenosť

Dvojlôžková izba (DRGV/DRSV): 2 dospelí Dvojlôžková izba Superior (DRGVS/DRSVS): 3 dospelí / 2 dospelí + 2 děti Rodinný izba (FRGV/FRSV): 4 dospelí / 3 dospelí + 1 dieťa Dieťa do 14 rokov.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apolamare Hotel Elinotel *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 257 432
dnes zatvorené

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-apolamare-chalkidiki-grecko-z1257432/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií