BARCELO MAYA CARIBE

  Mexiko, Quintana Roo, Puerto Aventuras

BARCELO MAYA CARIBE

    Mexiko, Quintana Roo, Puerto Aventuras
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

Barceló Maya Caribe je dar pre zmysly v srdci Riviéra Maya, s vôňou Karibiku, dotykom jemného bieleho piesku a výhľadom na nekonečnú nádhernú pláž. Inšpirovaný mayskou architektúrou, rekonštruovaný v roku 2014, aby sa stal jedným z najlepších All-inclusive hotelov. Premium Level program poskytuje extra luxus a exkluzivitu. Hotel ponúka široké vyžitie pre dospelých i deti. Rodičia môžu nabrať sily v SPA, deti sa vybláznia vo vodnom parku Pirates Island water park. Zaujímavým zážitkom pre celú rodinu je Dolphin centre, či 18-jamkové mini golf. Klienti hotela môžu využívať služby celého komplexu Barceló Maya Grand Resort, ktorý pozostáva zo 4 hotelov: Barceló Maya Beach, Barceló Maya Caribe, Barceló Maya Colonial a Barceló Maya Tropical. Hotel sa nachádza necelých 80 km od letiska v Cancúne (cca 1 hodinu jazdy autom).

Vybavenie

24-hodín otvorená recepcia, práčovňa, obchodné centrum, zlatníctvo, Photo Shop, business centrum, 3 reštaurácie (Restaurant Captain Morgan – grill v bazénovej zóne s ponukou snackov, španielska la carte La Fuente Restaurant a Caribe bufet restaurant), 3 bary (pool bar, Caribe Lobby bar, Theatre bar), fitness centrum, U-SPA so saunou, parnými miestnosťami, tropickými a biotermálnymi sprchami, bazénmi a relaxačnou miestnosťou, salón krásy, U-Kids Spa pre deti, Pirates Island water park, 8 bazénov, Barcy Water Park s hradmi, vodopádmi a šmykľavkami.

Pláž

krásna pláž s bielym pieskom pri hoteli.

Zábava a šport

fitness centrum, jóga, vodný aerobik, vodné pólo, šnorchlovanie, nemotorizované vodné športy - kajaky, vodné bicykle, windsurfing, katamarány, potápanie, 2 tenisové kurty, paddle tenis, viacúčelové ihrisko na rôzne športy, futbal, basketbal, 18-jamkový minigolf, denný animačný program, večerný program, PADI potápačská škola, rybárčenie, jet ski (za poplatok).

Stravovanie

All inclusive. Raňajky, obedy, večere, snacky, koktejly, alkoholické a nealkoholické nápoje. K dispozícii je 16 reštaurácií celého komplexu vrátane 4 bufetového charakteru, 4 plážové grill reštaurácie, 8 la carte reštaurácií (México Lindo, La Fuente, Mare Nostrum, Kyoto, Capri, Santa Fe, Tokyo a La Trattoria Ristorante – všetky la carte reštaurácia vyžadujú rezerváciu a dress code).

Vybavenie izieb

v základnej cene je izba Superior. Disponujú kúpeľňou s WC, hygienickými potrebami, županom, papučami a sušičom vlasov, posteľou typu King size alebo 2 Double beds posteľami, malým gaučom, klimatizáciou, ventilátorom, TV, trezorom, Wi-Fi pripojením, žehličkou, kávovarom, minibarom a balkónom s výhľadom do záhrady.

Poznámka:
The Premium Level

zahŕňa osobný check-in a check-out v exkluzívnej časti Premium Level, exkluzívny servis iba pre Premium Level hostí, izby s najlepším výhľadom v Premium Level časti, VIP minibar, kvalitnejšiu drogériu na izbách, rozostieľanie postelí, prioritné rezervácie v la carte reštauráciách, prístup do Premium Level Lounge s medzinárodnými drinkami, kontinentálnymi raňajkami, hrami, knihami, novinami, Premium drinky vo všetkých baroch a reštauráciách (okrem Barceló Maya Palace a Barceló Maya Riviera), zľavy do Spa a do salónu krásy, fľašu šumivého vína pri príchode a ďalšie výhody. The Premium Level izby disponujú fantastickými výhľadmi a zahŕňajú Suite Ocean Front Premium Level, Junior Suite Swim Up Premium Level a Suite Swim Up Premium Level (posledné dva typy izieb majú priamy prístup do bazéna, vybavenia a servisu hotela Barceló Maya Palace hotel). Typy izieb sú: Superior, Junior Suite Ocean Front Premium Level, Junior Suite Swim Up Premium Level, Suite Ocean Front Premium Level, Suite Swim Up Premium Level.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.
Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Lokalita podľa usporiadateľa: Riviera Maya, Riviera Maya

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Barceló Maya Caribe Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži
Všetky zájazdy do  Barceló Maya Caribe Resort

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 958 659
Dnes 9.30–18 h

Mexiko

Mexiko, oficiálnym názvom Spojené štáty mexické, je krajinou v Strednej Amerike. Územie Mexika je vďaka svojej rozľahlosti veľmi rôznorodé. Nájdeme tu piesočné pláže, hory, púšte, savany aj tropické pralesy. Najznámejším turistickým lákadlom sú pamiatky mayskej a aztéckej kultúry reprezentované monumentálnymi stavbami dávnych civilizácií. Dovolenka v Mexiku je rajom pre dobrodruhov, ktorí môžu kúpanie v Karibiku alebo Tichom oceáne kombinovať s poznávaním výnimočných prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Výhodou tejto krajiny v Strednej Amerike je to, že si tu každý nájde to svoje, po čom naozaj túži. Prírodné scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky aj tamojšia biota sú naozaj úchvatné. Na druhej strane stojí netradičná stará kultúra, ktorej odkazy sú v Mexiku výnimočne zachované.

Mexiko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

BARCELO MAYA CARIBE
    Mexiko, Quintana Roo, Puerto Aventuras

Cena
2 068 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 958 659

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 669,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
82,32 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
49,92 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €