Rezidence Le Acacie

  Taliansko, Benátsko, Bibione

Rezidence Le Acacie

    Taliansko, Benátsko, Bibione
Popis

Rezidence s bazény a dostatečným komfortem.

Přehled

bazén a dětský bazén klimatizace a Wi-Fi parkoviště plážový servis

Stručná poloha

Bibione Pineda cca 300 m pláž cca 250 m laguna

Poloha

V západní části Bibione, v části Bibione Pineda, leží rezidence Le Acacie, na klidném místě u borovicového lesíku nedaleko písečné pláže a přístavu a obchodního centra.

Ubytování

V 3podlažní bezbarierové rezidenci je k dispozici klientům výtah, prádelna, bazén, dětský bazén, sluneční terasa, Wi-Fi ve společných prostorách (za poplatek). Apartmány jsou komfortně vybaveny s příslušenstvím, klimatizací parkovacím stáním. Jsou pro 5 a 7 osob. (Pro 6 os. na vyžádání). Apartmán pro 5 osob (AP5) - obývací pokoj se standardně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a dalším lůžkem, příslušenství, balkon. Apartmán pro 7 osob (AP7) - obývací pokoj se standardně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželskou postelí a pokoj se 2 lůžky a rozkládacím lůžkem, příslušenství, balkon.

Apartmán pro 5 osob

Obývací pokoj se standardně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a dalším lůžkem, příslušenství, balkon.

Apartmán pro 7 osob

Obývací pokoj se standardně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželskou postelí a pokoj se 2 lůžky a rozkládacím lůžkem, příslušenství, balkon.

Stravování

Vlastní.

Doplňující informace

V ceně pobytu je plážový servis (1 slunečník a 2 lehátka/apartmán) od 4. řady dále. Při odjezdu musí být kuchyňský kout zanechán v pořádku, čistý a uklizený (bez odpadků, lahví a krabic, čisté skříně a police, umyté nádobí, prázdná a rozmražená lednička s otevřenými dveřmi), v opačném případě bude účtován poplatek za úklid 40-80 EUR. Ubytování vždy na zpětné potvrzení.

Základná cena zahŕňa

Autobusová doprava

7 nebo 14 nocí, spotřeba energií, doprava autobusem, plážový servis, asistenční delegátský servis, ložní prádlo a ručníky, finální úklid (kromě kuch. koutu).

Vlastní doprava

7 nebo 14 nocí, spotřeba energií, plážový servis, asistenční delegátský servis, ložní prádlo a ručníky, finální úklid (kromě kuch. koutu).

Základná cena nezahŕňa

Autobusová doprava

Cestovní pojištění, pobytová taxa.

Vratn? kauce100 EUR/apartmán.

Pobytová taxa cca 0,80 EUR/noc. Děti do 4 let poplatek neplatí.

Vlastní doprava

Cestovní pojištění, pobytová taxa.

Vratn? kauce100 EUR/apartmán.

Pobytová taxa cca 0,80 EUR/noc. Děti do 4 let poplatek neplatí.

Informácie o zájazdu

Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.
Usporiadateľ: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČO 26392763.
Lokalita podľa usporiadateľa: Bibione, Bibione

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 973 779
Dnes 9.30–18 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií