Baška Beach Camping Resort

  Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Krk, Baška

Baška Beach Camping Resort

    Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Krk, Baška
Stravování

vlastní (jsou zde restaurace a obchod s potravinami).

Resort

leží na okraji města Baška, podél nádherné, dlouhé městské pláže. Samotný resort je rozlehlý.

Pláž

1,8 km dlouhá „Vela plaža“ s malými bílými oblázky a písečným mořským dnem je pečlivě udržovaná a vybavená sprchami. Vstup do vody je pozvolný. Za poplatek možno půjčit slunečníky a plážová lehátka. Další výjimečnou pláží je naturistická Bunculuka, vzdálená necelé 2 km. Vstup na tuto pláž, stejně jako k bazénům Corinthia je pro všechny klienty ubytované v Baška Beach Resortu zdarma.

Sportovní, zábavní a společenské aktivity

bazénový komplex s relaxačním vyhřívaným bazénem (28 °C), vyhřívaný dětský vodní park s vodními atrakcemi tenisové kurty, fotbalové, beachvolejbalové a volejbalové hřiště, minigolf, stolní tenis, biliard a půjčovna kol, skútrů a vodních skútrů, značené turistické trasy, Disco Maro večery min. 3× týdně. V hlavní sezóně v resortu probíhají animační programy Maro Club. V hotelu Corinthia je fitness centrum.

Tipy na výlety

lodí po okolních ostrovech, Plitvická jezera, turistika v okolí.

Vybavení resortu

recepce, Mezzino Snack Bar v blízkosti bazénů, moderní sociální zařízení s myčkami nádobí v blízkosti našich karavanů, směnárna, bistro, tržnice a parková úprava.

Delegát

ve středisku je česky mluvící delegát CK.

Základná cena zahŕňa

  • ubytování v karavanech
  • poplatek za elektřinu a vodu
  • pojištění CK proti úpadku

Základná cena nezahŕňa

  • kauci 1.000 Kč (40 €)/karavan

Informácie o zájazdu

Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.
Usporiadateľ: Victoria (Ing. Ladislav Jarý), IČO 16312520.
Lokalita podľa usporiadateľa: Krk, Baška

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 975 774
Dnes 8–18 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií