Hotel Hideaway Royalton Negril Resort Autograph Collection

  Jamajka, Cornwall, Negril

HIDEAWAY AT ROYALTON NEGRIL-ADULTS ONLY

    Jamajka, Cornwall, Negril
Popis

tento hotel je súčasťou hotela Royalton Negril a je to jeho časť len pre dospelých. Jedná sa o príjemné spojenie dvoch svetov a to prostredia bez detí a zároveň môžete využívať všetko vybavenie Royalton Negril rezortu. V Hideaway Vás osloví tyrkysové more, súkromný úsek pláže ako stvorený na leňošenie a mnohé ďalšie aktivity, ktoré hotel ponúka. Ako člen Diamond Club™ môžete využívať extra servis.

Vybavenie

11 reštaurácií, 11 barov, beach bar i poolside bar, 2 bazény, fitness centrum, plne vybavené SPA centrum, Wi-Fi vysokorýchlostný internet, tenisový kurt, práčovňa, bankomat, suveníry, karaoke, night club, zábavné aktivity a programy, 24 hodinové služby recepcie a room service.

Pláž

súkromná časť pláže priamo pri hoteli ponúka plážový servis.

Zábava a šport

tenis, plážový volejbal, fitness centrum, plne vybavené SPA centrum ponúkajúce napr. masáže pre jednotlivcov i páry, sauna, hydroterapie a ďalšie procedúry. Zaujímavá je i ponuka vodných športov ako šnorchlovanie, kajaking, či hodiny potápania. Behom dňa Vás zabaví ponuka rôznych aktivít a večer môžete stráviť pri romantickej večeri či v night clube.

Stravovanie

ako hosť Hideaway, bude pre Vás vždy rezervovaná časť hlavnej reštaurácie a seafood reštaurácie. Taktiež máte neobmedzený prístup do ďalších Á la carte reštaurácií Royalton Negril rezortu, ako napríklad japonská reštaurácia, či steakhouse. All inclusive ponúka i alkoholické a nealkoholické nápoje, občerstvenie alebo možnosť využiť room servis.

Vybavenie izieb

140 izieb, klimatizácia, SAT-TV, trezor, kávovar na vyžiadanie, žehlička, balkón alebo terasa, minibar a plne vybavená kúpeľňa so sušičom vlasov.

Poznámka

Typy izieb sú: Luxury Penthouse One Bedroom Jacuzzi Suite (Diamond Club), Luxury Presidential One Bedroom Suite (Diamond Club), Luxury Junior Suite (Diamond Club), Luxury Presidential One Bedroom, Luxury Junior Suite.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.
Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: HIDEAWAY AT ROYALTON NEGRIL-ADULTS ONLY *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Surrey, Morant Bay

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hideaway Royalton Negril Resort Autograph Collection ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 901 930
Dnes 9.30–18 h