GRADO NO NAME

Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Grado

GRADO NO NAME

  Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Grado
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Charakteristika

rekreačné domy po celom letovisku. Jednoducho ale príjemne zaraidené apartmány sú ideálne pre nenáročnú dovolenku. Pri rezervácií pobytu vám poskytneme informácie o názve domu, pešia vzdialenosť od pláže a podrobné informácie o ubytovaní.

Ubytovanie

apartmány sú jednoducho zariadené, vždy s vybaveným kuchynským kútom, SPR+WC, TV, klimatizácia (okrem apartmánov ECONOMY), balkón alebo terasa. Niektoré s práčkou, mikrovlnnou rúrou a s výhľadom na more. Vybavenie apartmánu bude spresnené pri rezervácií pobytu. A3 (economy): (max. 3 osoby) štúdio (jedna miestnosť) s tromi lôžkami, kuchynský kút. B4 (economy): (max. 4 osoby) spálňa s dvojlôžkom, denná miestnosť s dvomi rozkladacími lôžkami, kuchynský kút. C6 (economy): (max. 6 osôb) spálňa s dvomi lôžkami, malá spálňa s poschodovou posteľou (môžu byť i dve samostatné lôžka), denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynský kút. A3 (standard): (max. 3 osoby) štúdio (jedna miestnosť) s rozkladacím dvojlôžkom a sklápacím lôžkom, kuchynský kút. B4 (standard): (max. 4 osoby) spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom (alebo rozkladacím lôžkom a sklápacím lôžkom), kuchynský kút. C6 (standard): (max. 6 osôb) spálňa s dvomi lôžkami, malá spálňa s dvomi lôžkami (môže byť poschodová posteľ), denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom. A3 (comfort): (max. 3 osoby) štúdio (jedna miestnosť) s rozkladacím lôžkom a kuchynským kútom, nočná zóna s dvojlôžkom. B4 (comfort): (max. 4 osoby) spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s rozkladacím lôžkom a výklopným lôžkom (môže byť poschodová posteľ) a kuchynský kút. C6 (comfort): (max. 6 osôb) spálňa s dvomi lôžkami, malá spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynský kút.

Postieľka

nie je k dispozícií, možnosť vziať vlastnú (do max. počtu osôb.

Pláž

piesočná s veľmi pozvoľným vstupom do mora (umiestnená v lagúne, obmedzené používanie na kúpanie). Ďalšia pláž v Grade - CITTA GIARDINO (cca 2,5 km) alebo v centre.

Zviera

iba v niektorých apartmánoch, na vyžiadanie, za 20 €/ týždeň.

Základná cena zahŕňa

  • V cene za apartmán je zahrnuté: ubytovanie.

Základná cena nezahŕňa

Povinné poplatky splatné na mieste

spotreba energií 40 €/typ A, 50 €/typ B, 60 €/typ C.

Pobytová taxa

cca 0,80 €/ osoba/ deň.

Nepovinné príplatky: záverečné upratovanie (mimo kuchynský kút) 20 €/typ A, 30 €/typ B, 40 €/typ C, posteľná bielizeň 10 €/osoba, príp. klimatizácia 0,30 €/ 1 kWh (podľa spotreby). Kaucia: 100 €/apartmán.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Cestovní kancelář Ludor, spol. s r.o., IČO 25574680.
Lokalita podľa usporiadateľa: Severný Jadran, Grado

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 986 016
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

GRADO NO NAME
  Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Grado

Cena od
53 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 986 016

Pobyt

celá ubytovacia jednotka
1
158,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
11,76 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
7,26 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €